English Bulgarian Czech French

Náhodné fotografie

Jak mi roste brisko
like this kompozx.com
Archiv novinek do roku 2011
Napsal evca   
prosinec 2011 
Přejeme vám všem krásné prožití vánočních svátků a hodně štěstí do roku 2012!
pf_2012_cz.jpg
 
19.11.2011
Dnes oslaví první narozeniny pejsci a fenečky z našeho vrhu B. Všem přejeme hodně zdraví a ať dělají svým páníčkům i nadále takovou radost jakou doposud :)
  spolecne.jpg
 
Musím se s vámi podělit o nádherný obrázek, který jsem dostala od majitelů pejska Cyrano Smile Diamond, mám z něj obrovskou rados!
cyrano_small.jpg
  5. 11. 2011
Dnes se konala Mezinárodní výstava psů v Brně a rozhodčí pro fenky byla hlavní poradkyně chovu paní Hana Vojáčková. Za naši chovatelskou stanici tentokrát bojovala pouze Brigitte Bardot SMILE DIAMOND a v konkurenci 9 fen dostala známku Výborná 1, CAJC. Majitelům manželům Kozelkovým velice gratulujeme!!!
 
Všechna štěňátka z vrhu C mají své nové páníčky...
 
   31.10.2011+ 05.11.2011
V těchto dnech odešly k novým milujícím páníčkům - fenečka Claudia Smile Diamond - ta bude s paničkou slečnou Hnátkovou a jejím přítelem bydlet v Kutné Hoře. A fenečka Columbia Smile Diamond. Columbia bude bydlet u Kladna u manželů Musilových. Oběma fenečkám  přejeme, ať se jim v nových rodinách daří a jejich majitelům, aby jim pejsci byli super společníky po mnoho let!!!
 
  hnatkova.jpg
Claudia Smile Diamond
 
 musilova.jpg
Columbia Smile Diamond
 
8.10.2011
Se konala mezinárodní výstava v Českých Budějovicích. My jsem se jí letos nezúčastnili, ale měli jsme tam své odchovy ve třídě mladých:
Brigitte Bardot Smile Diamond - Výborná 3
Black Tymy Smile Diamond - Výborná bez pořadí
Gratulujeme jejich majitelům!
brigitte_budejky_2011.jpg
Brigitte Bardot Smile Diamond
Tymy
 Black Tymy Smile Diamond
(za fotografie děkuji panu Zálišovi chs Domidar Dogs a panu Kozelkovi chs Black Jewels Bull)

 
3. + 4. 10.2011
Dnes odešli do svých nových domovů pejsek Connor Smile Diamond a fenečka Catherine Smile Diamond. Connor bude bydlet v Liberci u manželů Kožušníkových, kteří se na příchod nového člena velmi pečlivě připravovali (jako ostatně všíchni svědomití budoucí majitelé štěňátek :)) a Catherine bude se svou novou majitelkou slečnou Maříkovou a jejím přítelem bydlet v Praze. Oběma štěňátkům přejeme, ať se jim v nových rodinách daří a jejich majitelům, aby jim pejsci byli super společníky po mnoho let!!!
kozusnikovi.jpg
Connor Smile Diamond
catherine_odber.jpg
  Catherine Smile Diamond
 
1.10.2011
Dnes jsem se se svou fenkou Amelia Anne Smile Diamond - nevlastní sestrou našeho aktuálního vrhu C - zúčastnila Krajské výstavy v Litoměřicích. Za plemeno stafordširský bulteriér se zúčastnilo 10 jedinců. Amelia se stala Krajskou vítězkou a probojovala se i do užšího výběru mezi deset nejhezčích fen celé výstavy. Toto závěrečné kolo posuzoval rozhodčí, který se nespecializuje na naše plemeno, takže jsem tušila, že dále nepostoupíme, ale i tak mne potěšilo, že z počtu 139 přihlášených plemen se dostaneme do super desítky :)
Z této výstavy nemám bohužel fotografie.  
 
29.9.2011
Dnes odešli do svých nových domovů pejsci Carlos a Cyrano Smile Diamond. Carlos bude bydlet nedaleko nás asi 20km v rodině Dvořákových a bude mít jméno Alex a Cyrano odjel se super rodinkou Kubátových do Prahy a budou mu říkat James. Oběma pejskům přejeme, ať se jim v nových rodinách daří a majitelům, aby jim pejsci byli super společníky po mnoho let!!!
 
Cyrano
Cyrano Smile Diamond
Carlos 
Carlos Smile Diamond
 
17. 9. 2011
Dnes se konala Národní výstava psů v Brně a rozhodčí byla Ing. Hana Petrusová, za naši chovatelskou stanici tentokrát bojovala pouze Brigitte Bardot SMILE DIAMOND a dostala známku Výborná.

 
15.09.2011
Dnes byla štěňátka poprvé venku. Je jim již 5 týdnů a začínají správně řádit. Výlet ven si opravdu řádně užili... Což můžete koneckonců posoudit sami na fotografiích, které jsme pořídili...
s_mamkou_5w_1.jpg
   
10.09.2011
V tento den se konala každoroční velmi prestižní Speciální výstava plemene stafordšírský bulteriér v Rybníkách u Dobříše. Za naše odchovy se zúčastnila mladičká Brigitte Bardot Smile Diamond - poprvé ve třídě mladých a naše Amelia Anne Smile Diamond - poprvé ve třídě vítězů. Počasí se velmi povedlo, takže výstava byla opravdu vydařená. Pejsky posuzovala paní rozhodčí Bianca Janssen (Staffjoy´s) a fenky pan rozhodčí Ortlieb Lothary (DE). Oba rozhodčí jsou velmi uznávaní ve světě. Jejich posuzování bylo přísné a precizní.O to více si vážíme dosažených úspěchů...
Překrásná Brigitte Bardot Smile Diamond alias Bardotka se předvedla nádherně a od pana rozhodčího obdržela krásný posudek s hodnocením Výborná 1, CAJC v konkurenci 27 fen!!! Majiteli panu Kozelkovi moc gratulujeme!!! Na Bardotku jsem se moc těšila jak nám roste do krásy, dlouho jsem ji neviděla naživo :) a předčila má očekávání. Je to zlatíčko :)
Naše Amálka - Amelia Anne Smile Diamond (maminka Brigitte a nevlastní sestra našich nynějších štěňátek) se poprvé objevila ve třídě nejprestižnější - Vítězů - a vybojovala v konkurenci 9 fen krásné 3. místo - Výborná 3 - na pana rozhodčího byla trošku v blahobytné kondici :) Však my se polepšíme :)
  rodinka.jpg
Na fotografii Amelia Anne Smile Diamond, Dream Tymy Fransimo Bohemia a jejich dcera Brigitte Bardot Smile Diamond.
Více fotografií najdete na
 

 
07.09.2011
Dnes jsou štěňátkům  4 týdny (to to letí) a tak jsme udělali s manželem pár foteček. Sami můžete posoudit, jak nám štěňátka krásně rostou :)
Do této fotogalerie jsem přidala i více fotek otce štěňat, překrásného pejska s úžasnou povahou IntCh. Foxstaff  Off The Richter With Ramblestaff.
Ještě stále přijímáme rezervace na štěňátka z tohoto excelentního spojení!!!
ruzova4w.jpg
Na fotografii je velmi nadějná fenečka Catherine Smile Diamond.
 
06.09.2011
Dnes jsem obdržela nové fotografie překrásné fenečky z našeho vrhu B -Brigitte Bardot Smile Diamond alias "Bardotky" od jejího majitele pana Kozelky. Moc děkuji za fotky, fenečka roste opravdu do krásy! Je velmi podobná mamince Amelii Anne Smile Diamond - nevlastní sestře našich nynějších štěňat.
Více fotografií si můžete prohlednout ve fotogalerii na rajčeti http://smilediamond.rajce.idnes.cz/Vrh_B_-_v_novych_domovech/ 
brigitte6.9_8.jpg
 
04. 09. 2011
Štěňátka z vrhu C už překročila věk 3 týdnu a je čas přidat nějaké nové fotografie :) Najdete je ve fotogalerii a více i na http://smilediamond.rajce.idnes.cz/
Taktéž tam najdete i fotogalerii pejsků a feneček z našeho Vrhu B.
vsichnic_small.jpg
 
 
27. 08. 2011
CACIB Mladá Boleslav - rozhodčí paní Jiřina Volšická - Amelia Anne Smile Diamond - na této výstavě bylo proměnlivé počasí a když přišly na řadu feny ve třídě otevřené, bohužel začalo jemně pršet a to se Amelii moc nelíbilo, takže se nepředvedla tak dobře jako obvykle. Od paní rozhodčí dostala nádherný posudek a známku Výborná bez pořadí v konkurenci 14 fen. Za fotografii děkuji Rudovi!
 077_27.8.2011_-_mvp_m.boleslav.jpg
 
 20. - 21. 8. 2011
Rok se opět sešel s rokem a my vyrazili na naši tradiční výstavu do Bratislavy. Rodiče pohlídali naše mimísky, za což jim moc děkujeme. Bohužel jsme díky mimískům nemohli zůstat déle než po dobu výstavy, ale i tak jsme si to moooc užili. V kempu jsme jako obvykle byli s našimi přáteli z Moravy z chs Moravia Lord a Andrejkou a Martinem. 

2 x CACIB Bratislava 20-21-8. 2011
20.8.2011 Rozhodčí/Judge: Pavol Seman (SK) - Amelia Anne Smile Diamond V3
21.8.2011 Rozhodčí/Judge: Assenmacher Hassi (D) - Amelia Anne Smile Diamond V2 RES.CAC

bratislava2011.jpg

 

MÁME ŠTĚŇÁTKA!!!


10. 08. 2011
Dnes ve večerních hodinách se naší fenečce Tornado Queen Fransimo Bohemia narodilo 6 krásných psích miminek. Máme 3 fenečky (1 žíhaná, 2 černé s žíháním) a 3 pejsky (1 černý, 1 žíhaný, 1 černý s žíháním). Přijímáme rezervace - ozvěte se nám mailem nebo telefonicky.

Více informací v sekci Štěňátka / Aktuální vrh ...
vrhc_small.jpg 

 

Na rajče jsem přidala několik nových fotek... http://smilediamond.rajce.idnes.cz/

 

 

Máme nakryto!!!

 Krytí naší fenky Tornado Queen Fransimo Bohemia s překrásným psem IntCh. Foxstaff Off The Richter With Ramblestaff proběhlo úspěšně a teď už jen čekáme a doufáme, že se brzy narodí krásná černá štěňátka, která budou mít velké předpoklady nejen pro výstavní kariéru, ale i sportovní výcvik či jako rodinný společník.

Moc děkuji majitelům N. E. Booth a Paul Grimwood, kennel Ramblestaff UK, za poskytnutí tohoto úžasného psa Lukaszovi Kozlarkovi z chs Berserker za pomoc při krytí !!!
Gary je opravdu nádherný pes moderního anglického typu s úžasnou povahou, typickou pro toto plemeno!

 

gary13.jpg
  

Narození štěňátek očekáváme kolem 12. srpna 2011.

Pokud máte zájem o předběžnou rezervaci štěňátka, kontaktujte nás Více o tomto krytí najdete v sekci Štěňátka - Plánovaná krytí.

 

  Brzy přidáme více fotografií do fotogalerie - nejen z krytí, ale i z výstav...

 
11.6.2011
Jako každý rok, tak i letos, jsme se zúčastnili nejhezčí výstavy roku a tou je Klubová výstava SBTC CZ, která se koná v areálu Kolesa Vasury. Letošní klubové výstavy se zúčastnilo neuvěřitelných 197 stafíčků. Radost pohledět :) Posuzování se ujali renomovaní angličtí rozhodčí Barbara (psi) a James (feny) Beaufoy, kennel Wyrefare. Posuzování bylo velmi pečlivé a výstava se tedy protáhla až do pozdních odpoledních hodin.
Za naší chovatelskou stanici jsme měli 3 želízka v ohni - nováčky na poli výstavním: pejska Black Tymy Smile Diamond a jeho sestru Brigitte Bardot Smile Diamond a dále jejich maminku - na poli výstavním již známou, velice elegantní fenu moderního anglického typu: JCh. Amelia Anne Smile Diamond.
A takto to nakonec dopadlo:
JCh. Amelia Anne Smile Diamond - V1, CAC (konkurence 27 fen)
Black Tymy Smile Diamond - VN1
Brigitte Bardot Smile Diamond - VN
Blahopřeji ještě jednou touto cestou zúčastněným majitelům našeho vrhu B za krásné umístění a reprezentaci.
Ještě bych ráda znovu pogratulovala otci našeho vrhu B Dream Tymy Fransimo Bohemia a jeho paničce Anetě Matznerové z chs Magic Black za perfektní výkon a získání titulu BOB!!! Gratulujeme, máme obrovskou radost!

kolesa_2011.jpg
Amelia Anne Smile Diamond
 
  black_tymy_kolesa_2011.jpg
Black Tymy Smile Diamond
 
4.6.2011
Dostali jsme zprávu od rodiny Langových, kteří mají pejska z vrhu B - Black Tymy Smile Diamond, že se zúčastnili NVP a spolu s pěkným posudkem obdrželi známku VN1 od rozhodčího pana Adlta. Gratulujeme. Jelikož nemám fotku přímo z této výstavy, přikládám fotografii hrdé majitelky Lindušky :) Fotografie je z klubové výstavy konané týden na to.
  linduska_a_tymy.jpg
 
1.6.2011
Letos poprvé se konala v klubu našeho plemene - Staffordshire Bull Terrier Club - soutěž, nazvaná Nejlepší pracovní pes / fena roku 2010. Přihlásila jsem tedy naši fenku Ený - Tornado Queen Fransimo Bohemia, ačkoli v loňském roce nebyl moc čas na výcvik. Byla jsem příjemně překvapena výsledkem. Naše Tornado Queen Fransimo Bohemia se umístila na krásném 8. místě!!! Máme z ní velkou radost :)
dsc_0922.jpg
 

14.-15. 05. 2011
Letos poprvé jsem se vydala na Slovensko do Bratislavy na výstavu Spring DuoDanube. Tentokrát mi dělala společnost na cestách Petra Prokopová (chs Moravia Lord) a celou výstavu i náročné cestování jsme si opravdu užily :) Na výstavě jsme se sešly i s našimi přáteli a byl to opravdu moc příjemně strávený víkend! První den posuzoval chorvatský rozhodčí pan Bojan Matakovič a Amelia Anne Smile Diamond dostala ocenění V1, CAC, res. CACIB !!! Druhý den posuzoval slovenský rozhodčí pan Róbert Kanás a Amelia obdržela známku Výborná 3. Za fotografie děkuji Petře Prokopové.
 
Poprvé se výstavy účastnila i fenečka z vrhu B - Black Queen Smile Diamond, která si po oba dny ve třídě štěňat vybojovala známku Velmi Nadějná 1, gratulujeme!!! Fenečka je na druhé fotografii u mě v náručí :)
blava.jpg   blackqueen.jpg

30.04.2011
Dnes se konala klubová výstava STAB v Mladé Boleslavi. Za naši chovatelskou stanici se zúčastnili pejsek Black Tymy Smile Diamond, který obdržel ve třídě štěňat známku VN1 a fenečka Brigitte Bardot Smile Diamond, která obdržela známku VN3. Oběma majitelům gratulujeme a těšíme se na shledání na další z letošních výstav!
Přikládám fotografii pejska Black Tymy Smile Diamond ve věku 5 měsíců. Je nádherný a je věrnou kopií svých rodičů!
tymy_14.jpg
 
My jsme se této výstavy bohužel nemohli zúčastnit, jelikož jsme měli mnohem příjemnější "povinnosti" .... Dostalo se mi cti, že jsem šla své velmi dobré kamarádce za svědka :) Díky za tak úžasný den Peti, jakým byla vaše svatba. Moc jsme si ji s Radkem užili!!! :)
svatba_pepe.jpg
 
 
23. 04. 2011
Dnes jsme se vydali na nedalekou výstavu za hranice a to do Německa - Drážďan. Amelia Anne Smile Diamond obdržela ve třídě otevřená krásnou známku Výborná 2, res. CAC.
 
Dále jsem obdržela nové fotografie překrásné fenečky z vrhu B - Brigitte Bardot Smile Diamond, o které se s vámi musím podělit :) Brigitte roste opravdu do krásy!!!
brigitte.jpg

 

04. 04. 2011
Dnes slaví své 3. narozeniny náš první vrh - A (Tornado Queen Fransimo Bohemia x Diesel Wizard Bull) - tím i naše Amelia Anne Smile Diamond - jí i jejím sourozencům přejeme hodně zdravíčka, lásky a radosti s jejich páníčky do spousty dalších let! Děkujeme majitelům za skvělou péči a lásku, kterou jim věnují :)

 

eny_s_mimi.jpg

 

 březen 2011
Průběžně dostáváme fotky našich odchovanců z vrhu B. Všichni se skvěle přizpůsobili v nových rodinách a dělají svým páníčkům jen a jen radost :) Přikládáme první dvě fotky holčiček, další přidáme co nejdříve...

terezka.jpg
Barbra Streisand Smile Diamond alias Terezka :)

black_queen.jpg
Black Queen Smile Diamond alias Cindy :)

22.02.2011
Dnes jsme oslavili už páté narozeniny naší první fenky - zakladatelky naší chovatelské stanice Smile Diamond a současně matky velmi úspěšné feny Amelia Anne Smile Diamond - naší Ený - Tornado Queen Fransimo Bohemia. Ke gratulantům se samozřejmě přidala i dcera Amálka :)
Všechno nejlepší broučku :)
en_5.jpg en_5__b.jpgen_5_a.jpg

31.01.2011
Tak dnes odletělo poslední štěňátko statečný Benjamin Button Smile Diamond ke svému novému pánovi do Santa Barbary, USA. Včera odletěla malá Black Mamba - přijela si pro ní její nová panička Christine z Norska, měly jsme příjemně strávený víkend v Praze a okolí. Oba pejsci let skvěle zvládly a již začal jejich nový život s novými páníčky a jejich stafími kamarády :)

benji.jpgmamba.jpg

 

22.01.2011
Tak i malá Black Queen, nově Cindy, už je u svých nových páníčků. Přijel si pro ní pan Veterník a fenečka bude v chovatelské stanici Sweet dog´s life.

 black_queen2.jpg

13.-14.01.2011
Dnes odjela ke svým novým páníčkům nádherná černá fenečka Barbra Streisand Smile Diamond, která se bude jmenovat Terezka. A také malý Black Tymy Smile Diamond už má své páníčky. Přejeme, ať dělají novým páníčkům jen a jen radost!!!

tymy4.jpg
All puppies are reserved, and slowly taking off to their new homes.
Brigitte Bardot is already in new home in Lomnice n.P., Barbra Streisand Smile Diamond and Black Tymy has new home too - all of them are in Czech Republic.
barbra_streisand1.jpg

12.01.2011
Všechna štěňátka jsou již rezervovaná a pomalu se rozjíždějí do svých nových domovů.
Brigitte Bardot už je u nových páníčků v Lomnici n.P. :) Bude v chovatelské stanici Black Jewels Bull...

O víkendu jsme měli na návštěvě naše přátele z chs z Amidey a ti nám udělali nádherné fotky, což můžete zhodnotit ve Fotogalerii.
dsc_2494v.jpg

22.12.2010
Ve fotogalerii jsou vloženy nové fotografie našich krásných štěňátek ve věku 4 týdnů. Všechna štěňátka jsou černá a jsou věrnými kopiemi svých rodičů... :)

In the album (VRH B) are placed new pictures of our beatiful puppies at age 4 weeks. All puppies are black and are faithful copies of their parents ... :)

brigitte_mamka2.jpg

Přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků...

pf2011acz.png

We wish you a Merry Christmas...

pf2011aaj.png

 

12.12.2010
Dnes jsem aktualizovala Fotogalerii o nové fotky štěňátek Jsou ze spojení dvou naprosto jedinečných, černých představitelů plemene Ch., EJW'08 Dream Tymy Fransimo Bohemia x JCh. Amelia Anne Smile Diamond.
Jedná se o velmi vyrovnaný, perspektivní vrh. Štěňata by po rodičích měla zdědit nejen výborný exteriér, ale také perfektní, nekonfliktní a velice temperamentní povahy.
Štěňátka jsou vhodná na chov, výstavy, jako rodinný společník, ale také na sport.

Today I updated the photogallery for new photos. Puppies are from the combination of two completely unique, black leaders, EJW'08 Dream Tymy Fransimo Bohemia x JCh. Amelia Anne Smile Diamond.
This is a very balanced perspective litter. Puppies should inherit from their parents had not only a great exterior, but also perfect, very lively and easygoing nature.
Puppies are suitable for breeding, show, as a family companion, but also for sport.

English version of our litters

stenda.jpg

19. 11. 2010
Dnes ve večerních hodinách se naší krásné fence Amelii Anne Smile Diamond narodilo 6 krásných psích miminek. Máme 4 fenečky a 2 pejsky. Stále ještě přijímáme rezervace.

Více informací v sekci Štěňátka / Aktuální vrh ...

spolub.jpg

  

13.10.2010

  Vyhlášení TOP STAFF 2010 a výstavně nejúspěšnější chovatelská stanice roku 2010

V tento den byl na klubových stránkách Staffordshire Bull Terrier CZ vyhlášen TOP STAFF 2010 a naše AMELIA ANNE SMILE DIAMOND zabodovala a obsadila 5. místo!!! Máme obrovskou radost a ta je o to větší, že naše Amelia absolvovala jen polovinu z bodovaných výstav! V soutěži bylo bodováno 81 fen!

  TOP STAFF 2010 and at shows most successful kennel of 2010
On this day was the club's website of Czech Staffordshire Bull Terrier named TOP STAFF 2010 and our AMELIA ANNE  SMILE
DIAMOND scored and ranked 5.place! We are very happy and that is all the greater because our Amelia was only half of show seasen in Czech Republic show! In the competition was scoring 81 bitches!

Amelia

 

Výstavně nejúspěšnější chovatelskou stanicí roku 2010 se stala chs naší kamarádky Heleny Mudrové WIZARD BULL, odkud pochází otec naší Amelie! Moc gratulujeme Helčo!!!

Naše chs SMILE DIAMOND se umístila na krásném 27. místě, což z celkového počtu 84 chs není vůbec špatné :) Moc děkujeme našim odchovům za prezentaci na výstavách!!!

Více informací najdete zde

 

23.9.2010

Máme nakryto!!!

 Krytí naší úspěšné fenky Amelia Anne Smile Diamond s překrásným psem Dream Tymy Fransimo Bohemia proběhlo úspěšně a teď už jen čekáme a doufáme, že se brzy narodí krásná černá štěňátka, která budou mít velké předpoklady nejen pro výstavní kariéru.

Moc děkuji Anetě Nemečkové z chs Magicblack za poskytnutí tohoto úžasného psa!!!
 

krytita.jpg  


Narození štěňátek očekáváme 24. listopadu 2010.

Pokud máte zájem o předběžnou rezervaci štěňátka, kontaktujte nás

Více o tomto krytí najdete v sekci Štěňátka - Plánovaná krytí.

 

18.9.2010

Zkouška ZOP

Dne 18.9.2010 jsme se s Ený zúčastnily zkoušky ZOP (základní ovladatelnost psa) na Výbornou s 93body. 2 body bohužel Ený ztratila tím, že se při skupinových cvicích vyčůrala. Na place předtím prošla háravka a Ený doma v tu dobu měla háravou Amálku, tudíž si myslím, že jen chtěla překrýt pach konkurence :) Ale i tak je to skvělý výsledek! Byly jsme v celkové skupině první, s nejlepším výsledkem. Měla jsem nervy, ale zvládly jsme to perfektně, budeme určitě pokračovat dál, na cvičák chodíme jak nám to čas dovolí :)

 

 zop.jpg

 

4.-5.9.2010

Speciální výstava STAB Rybníky x Joe Mallen Memorial Rakousko

Když v předchozí novince zmiňuji tradici, tak i tyto dvě výstavy se snažíme nevynechat žádný rok :) Speciální výstava stafíků v ČR a Joe Mallen Memorial (klubovka) v Rakousku. Tentokrát poslední dvě výstavy, kterými pro letošek uzavíráme výstavní sezónu, jelikož jsme se rozhodli Amálku nakrýt :)
A jako každý rok, tak i ten letošní jsme vyrazily čistě dámskou jízdu (pominuli Tymyho :D). Já s Anetkou z chs Magicblack jedním autem spolu s Amálkou (Amelia Anne Smile Diamond) a Tymýskem (Dream Tymy Fransimo Bohemia) a Peťka z chs. Moravia Lord s Márynkou (Bloody Mary ML) a Ladynkou (Wolf Lady ML) druhým autem. Každý rok se takto setkáváme, vystavujeme, popovídáme s přáteli a také společně slavíme i Peťuly narozeniny.
V sobotu jsem se setkala s manželi Habartovými, kteří mají pejska z vrhu A - Alex Lord Smile Diamond - Tobyho :) Bylo to moc milé setkání a doufám, že se brzy opět uvidíme.
Večer jsme oslavily v rámci naší dámské jízdy již zmíněné narozeniny, ale jen symbolicky, jelikož druhý den ráno v 6 hodin, jsme již měli sraz s našimi přáteli Monikou a Tomášem a jejich Rice (Beatrice Princess Moravia Lord) a Airem z Amidey. Cesta směr St. Pöelten byla bez problémů. Počasí nám přálo a obě výstavy se opravdu vydařily. V Rakousku jsem se seznámila s Terezkou a jejím Tyssíkem (Hermes Eilatan), který na této výstavě vyhrál ve třídě mladých V1, CACA, Nej. mladý, Klub. vítěz mladých, BOB!!! Terezko, ještě jednou moc blahopřejeme!!!
Speciální výstava Rybníky - Mrs. Radvánsky Katalin (HU):
Amelia Anne Smile Diamond - V1, CAC v konkurenci 19 fen
Alex Lord Smile Diamond - V
Joe Mallen Memorial - Mr. Paul Grimwood (GB):
Amelia Anne Smile Diamond - V3 v konkurenci 16 fen

 

 eva_a_amelie.jpg

Za fotečku děkuji Terezce...

 

21.-22.8.2010

Mezinárodní výstava Bratislava

Jako každý rok, tak i letos, jsme nevynechali naši tradiční výstavu Duodanube Bratislava a opět jsme vyrazili dříve, abychom si mohli příjemně odpočinout a popovídat s našimi přáteli :) Ve čtvrtek jsme se sešli v kempu Zlate Piesky s našimi přáteli z chs. Moravia Lord a v pátek se k nám přidali ještě Anet a Roman z chs. Magicblack a Andrejka z chs. z Amidey. Sobotní a nedělní klání, tentokráte na závodisku v Petržalke se nám opravdu vydařilo, ačkoli jsme opět zažívali úmorná vedra. Amelia Anne Smile Diamond obdržela v sobotu známku Výborná 1, CAC, Res. CACIB od pana rozhodčího Rade Dakić (SRB) a v neděli Výborná 1, CAC - posuzoval pan rozhodčí Pavol Seman (SK). Posudky doplníme později.

2010_blava_rcacib.jpg2010_blava_cac.jpg

  Za fotografie opět moc děkuji Rudovi Slabovi - www.fotoarchiv.rajce.net

Celý pobyt včetně výstavy se moc povedl a ještě jednou děkujeme za skvělou společnost. Za rok doufám opět naviděnou! :)

   

4.8.2010

V nejbližší době proběhne doplnění fotogalerie a dodáme více informací o chystaném krytí, které proběhne na podzim tohoto roku a již nyní si můžete rezervovat štěňátko. Otcem štěňat bude velice úspěšný a krásný pes Dream Tymy Fransimo Bohemia - více informací . Přikládám fotografii obou budoucích rodičů :)

dsc_8659.jpg

 

1.8.2010

  Klubová výstava psů typu bull v Mattstedt Německo

V neděli jsme vyrazili s manželem na klubovou výstavu do německého městečka Mattstedt. Výstavu posuzovala paní rozhodčí Mrs. Clare Lee z Anglie, tudíž jsme si ji nemohli nechat ujít :) 

Amelia Anne Smile Diamond si vedla naprosto skvěle a na konci výstavního dne obdržela tituly excellent 1, CAC VDH, CAC GBF, Clubsiegerin, BOB!!!

Máme ohromnou radost, o to větší, že je to náš vlastní odchov :)

bob2.jpg

  bob.jpg

 

Více fotografií najdete zde: http://fotoarchiv.rajce.idnes.cz/2010-08-01_KV_Mattstedt%2C_Nemecko/

 

Za fotografie děkujeme Rudovi!

    

17.7.2010

  Česká národní výstava psů Mladá Boleslav

Výstavu posuzoval pan rozhodčí Petr Broukal a Amelia Anne Smile Diamond dostala známku V3. Větší radost jsme však měli z pejska z našeho prvního A odchovu Alex Lord Smile Diamond, který vybojoval titul Národní vítěz, V1, CAC!!! Gratulujeme celé rodině Habatovým!!!

alexnv.jpg 

amisev3.jpg

  

 

12.6.2010

  Klubová výstava STAB Kolesa u Pardubic

Výstavu posuzovali angličané pan Jeffrey Ford fenky a pan Frank Gough pejsky.O to cennější byl pro nás její výsledek. Naše Amelia Anne Smile Diamond si vedla výborně i s ohledem na veliká horka, která tuto výstavu provázela, a v konkurenci 20 fenek (poprvé ve třídě otevřená) dostala známku V2, res CAC.

  amisev2kolesa.jpg

Za fotky děkujeme moc Hance Maredové a Andrejce Černé.

 

22.5.2010

  Mezinárodní výstava psů v Litoměřicích

Výstavu posuzovala paní rozhodčí ing. Jana Daňková. Paní rozhodčí se mě na začátku zeptala, zda Amálka byla někdy přeměřena, na což jsem jí odpověděla, že ano - na svodu a že má správnou velikost dle standardu. Paní rozhodčí odpověděla, že si potřebovala jen udělat přehled...což mě tedy trošku překvapilo :)

Nakonec naše Amelia Anne Smile Diamond, naposledy ve třídě mezitřída, dostala známku Výborná 3 a pěkný posudek.

 

 

   4.4.2010

  Dnes slaví vrh A své druhé narozeniny. Přejeme všem, aby na ně páníčci byli hodní a aby se měli dobře :)

   

 

3.4.2010

  Klubová výstava v Mladé Boleslavi

Feny posuzovala paní rozhodčí Olga Hrabáková,  psy posuzoval pan rozhodčí František Polehňa

Z našeho vrhu A se zúčastnil pejsek Absolutly Best Of Smile Diamond a obdržel krásný posudek a známku Výborná a naše fenečka Amelia Anne Smile Diamond naposledy ve třídě mezitřída vybojovala krásné první místo Výborná 1, CAC

klubovka_mb.jpg

Za fotečky moc děkujeme Andrejce a Michalovi z chs. z Amidey a Hance Maredové z chs. Boraderam!

   

27.3.2010

Amelia Anne Smile Diamond absolvovala úspěšně klubový svod a tím splnila poslední podmínku potřebnou k uchovnění :) Na svodu ji doprovázela mamča Ený (Tornado Queen Fransimo Bohemia).

svod_obe.jpg

Za fotečky moc děkujeme Andrejce a Michalovi z chs. z Amidey! 

  

 

6.2. - 7.2.2010

 Mezinárodní výstava Brno

Letošní rok jsme zahájili výstavní sezonu touto výstavou a to více než úspěšně :)

 

Sobota 6.2. - rozhodčí pan Polehňa - Amelia Anne Smile Diamond obdržela nádherný posudek spolu se známkou Výborná 3 v mezitřídě.

 

Neděle 7.2. - rozhodčí pan Kevin Brown (GB) - Amelia Anne Smile Diamond obdržela krásný posudek, kterého si vážíme o to více, že je od anglického rozhodčího - mezitřída V1, CAC, CACIB!!!

 

Za fotky moc děkujeme Hance Maredové z chs. Boraderam, Pepe a Zuzce z chs. Moravia Lord a Petře a Ivovi z chs. Runningbull!!!

 

img_4969.jpg 

 

4.2.2010

Dnes nám poslali fotografie naši přátelé, kteří vlastní pejska z vrhu A - Absolutely Best Of Smile Diamond. Pejsek roste do krásy! Děkujeme a tešíme se na některé z dalších výstav :)

 doma_76.jpg

 

ROK 2010

.....................................................

pf2010_web.jpg

 

 

26.- 28.9.2009

Tento víkend jsme zavítali k našim velmi dobrým přátelům na Moravu ke Zlínu do chovatelské stanice Moravia Lord a mimo jiné jsme si v neděli udělali společný výlet na Slovensko na Národní výstavu psů. Naše Amelia Anne Smile Diamond se ve třídě mladých umístila na prvním místě, dostala známku V1, CAJC a zároveň Víťaz Slovenska mladých 2009. Tímto splnila podmínky pro získání titulu Slovenský Šampion Krásy Mladých!!! Máme velkou radost! Zároveň gratulujeme i Peťule, že její Wolf Lady Fransimo Bohemia získala V1, CAC a získala tím titul Šampion Slovenska! Gratulujeme!!!

amina_sr_small.jpg 

tatry1.jpg

Další fotečky doplníme brzy do fotogalerie... 

 

 

12.- 13.9.2009

Tento víkend jsme spolu s partou našich blízkých přátel vyrazili na klubové výstavy -  v sobotu Klubová výstava STAB Kolesa u Pardubic, neděle rakouská klubová výstava St. Pölten. Dařilo se nám i tentokrát a Amelia Anne Smile Diamond na klubové výstavě v ČR vybojovala nádherné druhé místo v konkurenci 25 fen a v Rakousku 3 místo ze 13 feneček. Máme velkou radost.

Této výstavy se zúčastnil i další náš odchov - Absolutelly Best Of Smile Diamond a v konkurenci 20 psů obdržel známku Výborná. Gratulujeme!

Za fotografie moc děkujeme Michalovi a Andrejce z chs z Amidey a manželům Lahodovým z chs Fransimo Bohemia!!! Za nějaký čas připravíme novou fotogalerii...

 ami_cr.jpg

ami_rakousko.jpg

29.8.2009

A další úspěch na sebe nenechal dlouho čekat, pejsek Alex Lord Smile Diamond získal na mezinárodní výstavě psů v Mladé Boleslavi krásné čtvrté místo V4. Gratulujeme manželům Habartovým!

a_evca2.jpg

15. - 16.8.2009

Další krásný úspěch naší chovatelské stanice a to konkrétně fenečky z vrhu A, která zůstala v naší chs, Amelia Anne Smile Diamond na mezinárodní výstavě DUODANUBE v Bratislavě - oba dny ve třídě mladých V1, CAJC!!! Máme ohromnou radost! Ený (Tornado Queen Fransimo Bohemia) obdržela ve třídě otevřená známku výborná.

Současně s touto výstavou si pokud čas dovolí uděláme s přáteli menší dovolenou a utáboříme se v krásném campu Zlaté piesky. Bylo tomu tak i letos a více fotografií najdete brzy ve fotogalerii.

   amise_so2.jpg

 

 

 

18.7.2009

Obrovský úspěch pejska z našeho vrhu A na Národní výstavě v Mladé Boleslavi - Alex Lord Smile Diamond - V1, CAJC, NM, BOB - veliká gratulace manželům Habartovým!!!

 

alex1.jpg

 


 

Všechna štěňátka jsou u nových majitelů... 

 

15.6.2008

Dnes jsme absolvovali první výstavu po štěňátkách a dopadla velmi úspěšně. Ený obdržela známku Výborná 1, Vítěz třídy, Oblastní vítěz - více v sekci Úspěchy a pár foteček ve Fotogalerii v sekci Výstavy.

trmice.jpg


 

 

11.6.2008

Přidány nové fotečky jak mimi rostou. A jací vlastně jsou? Airinka je živel, bude z ní aportér a bude milovat myslím i coursing. Absoluťák je mazlíček, hodil by se např. na cannisterapii. Amálka je správný blázínek, je roztomiloučká. No...jsou prostě úžasní :)


 

 7.6.2008

Druhé štěňátko Angel Of Sky je u nové paničky - slečny Fajfrové.

Přejeme, ať je stejně šikovný a rychle se učí a na výstavách, ať paničce i nám dělá radost :)

angel_panicka.jpg

   



27.5.2008

 Vloženy nové fotečky Fotogalerie. Štěňátka rostou jako z vody.

 Dnes jsme byli s Ený plavat, byla nadšená :)

 


 

24.5.2008

 První štěňátko Alex Lord je u nových majitelů - manželů Habartových.

Přejeme, ať moc nezlobí a mají se spolu moc dobře.

habartovi_small.jpg

 


 

11.5.2008

Dnes jsme poprvé byli venku na trávníčku. Štěňátkům se venku moc líbilo, hezky si společně zařádila a vychrupkala na čerstvém vzduchu. Je s nimi větší legrace, více si všímají okolí a hrají si jak se sourozenci, tak se jim líbí i kousat maminku nebo nás. Konečně jsme mohli udělat zase další fotografie, takže se mrkněte do Fotogalerie

Pokoušeli jsme se je fotit i na výstavním vodítku, ale to se jim vůbec nelíbilo, takže z těch fotek moc není. Snad si příště dají říct :) 

 

Aktualizována  sekce VRH A - fotky u štěňat.

 


 

5.5.2008

Miminka rostou jako z vody. Bohužel nám foťák vypověděl službu a rozbil se, takže vám nemůžeme ukázat, jak jsou rozkošná :( No snad brzy bude opravený...

 

Už krásně ťapkají a začínají řádně dovádět. Uči se papat a začínají dospělácky vrčet. Je s nimi legrace. Maminka se o ně vzorně stará, i když kvůli jejich zoubkům, nevím jak dlouho jí to bude bavit :) 

 


 

 

27.4.2008

Miminkům začínají růst zoubky.

Přidána nová fotogalerie Jednotlivci, ve které se můžete podívat, jak nám štěňátka rostou. 

 


 

20.4.2008

Štěňátka začínají od dnešního dne pozorovat svět vlastníma očima a snaží se dělat první krůčky, ale zemská gravitace je zatím silnější než oni :)

Brzy do fotogalerie přibudou nové fotky!

 


 

12.4.2008

Štěňátka rostou jako z vody!!! 

Upravena sekce Štěňátka - VRH A  

Přidány fotky do fotogalerie - První týden 

Aktualizována sekce Úspěchy  

 


 

4.4.2008

Máme štěňátka!!!!!

 porod.jpg

 


 

27.3.2008

Přidány fotky do fotogalerie:

- Jak mi roste bříško

- Cruft 2008

 - Jak jsem vyrůstala

 


 

9.3.2008

 CRUFT´S  Birmingham
Otec našich budoucích šťěňátek DIESEL WIZARD BULL  - 1st in class Yearling, RESERVE BEST DOG !!!!! Gratulujeme!

Více foto ve fotogalerii... 

 

  diesel_clanek.jpg

 



Ve dnech 7. - 10.3.2007 jsem se spolu s českou výpravou vydala napříč Evropou na nejprestižnější psí výstavu CRUFT 2008. Chtěla jsem původně napsat pár slov o této výpravě, ale nejlépe to vystihuje Pep.e na svém webu chs Moravia Lord ...

Fotky z celé výpravy najdete ve fotogalerii ... 

 


 

5.3.2008

Oficiálně spouštíme pro veřejnost náš web chovatelské stanice SMILE DIAMOND...


5.2.2008 

Ve dnech 3. a 5.2. jsme naši Ený nakryli překrásným psem Dieslem Wizard Bull. 

  eny_kryti.jpg
   diesel_kryti.jpg  

  Více v sekci Šťěňátka ...

Aktualizováno ( Thursday, 09 October 2014 )
 
Další >
click for more beeg porn