English Bulgarian Czech French

Náhodné fotografie

Vystavy
like this kompozx.com
Výcvik, akce atd.
Napsal evca   

Jak cvičíme, na jaké akcičky chodíme atd.

zko_zkouska.jpg 

 

18.9.2010

Zkouška ZOP

Dne 18.9.2010 jsme se s Ený zúčastnily zkoušky ZOP (základní ovladatelnost psa) na Výbornou s 93body. 2 body bohužel Ený ztratila tím, že se při skupinových cvicích vyčůrala. Na place předtím prošla háravka a Ený doma v tu dobu měla háravou Amálku, tudíž si myslím, že jen chtěla překrýt pach konkurence :) Ale i tak je to skvělý výsledek! Měla jsem nervy, ale zvládly jsme to perfektně, budeme určitě pokračovat dál, na cvičák chodíme jak se dá :)

  zop.jpg

 

 

 

9.9.2007

Kralupská ťápota

Dne 9.9.2007 pořádala ZKO Kralupy nad Vltavou - Střelnice již 3. ročník orientačního pochodu se psy s názvem Kralupská ťápota, kterého jsme se s Ený poprvé zúčastnily. Na trase dlouhé cca 7 km čekaly na psovody a pejsky různé úkoly. Psovod například odhadoval délku půl minuty, skákal v pytli, házel míčkama do koše či poznával rasy psů. Pejskové měli za úkol zaštěkat, nevzít si nabízené dobroty, překonat překážkovou dráhu, aportovat, udělat cviky sedni - lehni - vstaň, nechat si prohlídnout psovodem zuby (což nám nedělela vůbec žádný problém, však to máme nacvičeno z výstav). Po absolvování celé trasy jsme s Ený byly hodně překvapeny. Z celkového počtu přes 50 psů si jsme se s Ený umístily na krásném třetím místě!!!

Více o Kralupské ťápotě... 

více fotografií... 

 

 

eny1.jpg

 

 

 

Tábor HAFBO Kochánov 

více informací později... 

 

hafbo.jpg

 

 

 

24.6.2007

Certifikát za úspěšné absolvování KURZU ZÁKLADNÍ POSLUŠNOSTI

Na ZKO 294 – Kralupy Střelnice jsme absolvovali velmi úspěšně KURZ ZÁKLADNÍ POSLUŠNOSTI. Na závěrečných zkouškách jsme se s Ený umístily na krásném druhém místě. Zkouška byla shodná se zkouškou ZOP. Kurz byl od dubna do června 2007. 

 

zko_zkouska.jpg

 

 

 




 


 

Aktualizováno ( Tuesday, 19 October 2010 )
 
Další >
click for more beeg porn